Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

„Ott segítünk, ahol kell”

„Ott segítünk, ahol kell” Kultúra

Sikeres volt a  Wegener Pro Sanitate Alapítvány által megszervezett jótékonysági retroparti, amelyet november 8-án tartottak a kézdivásárhelyi Átrium Hotelben. A jótékonysági partin a Zenóbia-idősotthon számára közel 15.200 lejt sikerült gyűjteni.

Sárkány Hanna, a Wegener Pro Sanitate Alapítvány rendezvényszervezője szerint nemcsak eredményes volt, de fergeteges hangulatban is zajlott a negyedik jótékonysági retroparti. „Minden évben megnézzük, melyek az orvoslásra szoruló időszerű gondok, az idén úgy láttuk, hogy az öregotthonnak jönne jól a segítség” – tette hozzá.

Az egyesület már négy éve szervez jótékonysági eseményeket. „Mi úgymond egy kapocs vagyunk az emberek és az aktuális probléma között. Megtaláljuk, hol kell segíteni, megszervezzük a partit, majd a begyűlt összeget átadjuk” – részletezte Sárkány Hanna.

Már a rendezvény népszerűsítésekor ismerteti, kinek és mi célból gyűjtenek. A belépő díj tartalmazza a jótékonysági felajánlást, a menüt és a köszöntő italt. „Minden évben kikötés, hogy a parti tematikájához kell öltözni, az idén amerikai retró volt a téma, a rockabilly stílus,így a dekorációt is igyekeztünk ehhez igazítani.”

A szervezők köszönik a támogatást az Atrium Hotelnek, az Agrico-m, Julius Meinl, Laurus, Székely Pékség, Süti Éden és Zarah Moden cégeknek, valamint mindazoknak, akik részt vettek az esten.

Tamás Réka

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások