Felhívás!

„Ott segítünk, ahol kell”

„Ott segítünk, ahol kell” Kultúra

Sikeres volt a  Wegener Pro Sanitate Alapítvány által megszervezett jótékonysági retroparti, amelyet november 8-án tartottak a kézdivásárhelyi Átrium Hotelben. A jótékonysági partin a Zenóbia-idősotthon számára közel 15.200 lejt sikerült gyűjteni.

Sárkány Hanna, a Wegener Pro Sanitate Alapítvány rendezvényszervezője szerint nemcsak eredményes volt, de fergeteges hangulatban is zajlott a negyedik jótékonysági retroparti. „Minden évben megnézzük, melyek az orvoslásra szoruló időszerű gondok, az idén úgy láttuk, hogy az öregotthonnak jönne jól a segítség” – tette hozzá.

Az egyesület már négy éve szervez jótékonysági eseményeket. „Mi úgymond egy kapocs vagyunk az emberek és az aktuális probléma között. Megtaláljuk, hol kell segíteni, megszervezzük a partit, majd a begyűlt összeget átadjuk” – részletezte Sárkány Hanna.

Már a rendezvény népszerűsítésekor ismerteti, kinek és mi célból gyűjtenek. A belépő díj tartalmazza a jótékonysági felajánlást, a menüt és a köszöntő italt. „Minden évben kikötés, hogy a parti tematikájához kell öltözni, az idén amerikai retró volt a téma, a rockabilly stílus,így a dekorációt is igyekeztünk ehhez igazítani.”

A szervezők köszönik a támogatást az Atrium Hotelnek, az Agrico-m, Julius Meinl, Laurus, Székely Pékség, Süti Éden és Zarah Moden cégeknek, valamint mindazoknak, akik részt vettek az esten.

Tamás Réka

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások