Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Nem térkép e táj!

A Háromszéki Közösségi Alapítvány újra meghirdeti Nem térkép e táj! című támogatási programját, melynek célja egynapos osztálykirándulások szervezése Háromszéken, az osztályközösségek erősítése és a szülőföld jobb megismerése.

Hirdetés
Hirdetés

Pályázni április 6-tól lehet osztályközösségek részére jól megtervezett, kulturális, földrajzi, történelmi és gazdasági látványosságokban bővelkedő programokkal. Előnyben részesülnek azok a pályázatok, amelyek egy helyi vállalkozás felkeresését is megcélozzák: hagyományos mesterséget folytató műhelyek (fafaragó, bőrműves, sajtkészítő stb.), mezőgazdasági vállalkozó, ipari egységek vagy szolgáltatók. Fontos, hogy helyi forrásokból, többségében helyi tőkével működő gazdasági egységek legyenek.

Elszámolhatók az útiköltségek (üzemanyag, vonatjegy, buszjegy). A belépti díjakat (múzeum, kiállítás stb.) a pályázónak önrész hozzájárulásban kell felvállalnia. A pályázatok leadási határideje április 20., eredményhirdetés április 25., kirándulások szervezése: 2022. április–június.

A pályázati kérelmet formanyomtatványon kell benyújtani a Háromszéki Közösségi Alapítvány irodájához (Sepsiszentgyörgy, Templom utca 1A szám) egy példányban, lepecsételve és aláírva a tanintézet vezetője által. A formanyomtatvány az alapítvány honlapjáról tölthető le: www.hka.ro. A pályázati kérelemhez csatolni kell a szakmai vezető önéletrajzát is. További információk a hka@hka.ro e-mail-címen vagy a 0267.351.959-es telefonszámon igényelhetők.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük