Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Négy magyar film

Négy magyar film Kultúra

Újra lesznek szabadtéri filmvetítések Sepsiszentgyörgyön, az ’56-os emlékparkban. A tavalyi szabadtéri filmvetítések a Kónya Ádám Művelődési Ház és a Művész Mozi szervezésében nagy érdeklődésre tartottak számot, a nyár folyamán több mint ezer néző vett részt ezeken.

Az idei filmvetítések szerda esténként lesznek, esős idő esetén csütörtökön. Jegyeket 15, illetve 10 lejes áron a Művész Mozi jegypénztárában lehet váltani, keddtől vasárnapig 15 és 21 óra között, a vetítések napján pedig 21:30-ig. A filmvetítések előtt a moziban működik a bár is, ahol popcornt, nachost, üdítőket és vizet lehet vásárolni.

Hirdetés
Hirdetés

A filmvetítéseken a részvétel a jelenleg érvényben levő egészségügy előírásoknak megfelelően történik: a helyfoglalás a megfelelő távolságban kirakott székeken az érkezés sorrendjében, a maszkviselés kötelező.
Júliusban a vetítések 21:30-tól kezdődnek, és a Nemzeti Filmintézet támogatásával 4 magyar játékfilmet vetítenek a következő program szerint: ma (esőnap: július 8, csütörtök) Hab (romantikus vígjáték, 89 perc, angol felirattal, AP-12); július 14-én (esőnap: július 15, csütörtök): Megdönteni Hajnal Tímeát (romantikus vígjáték, 105 perc, román felirattal, N-15); július 21-én (esőnap: július 22, csütörtök): Isteni műszak (vígjáték, 106 perc, román felirattal, N-15); július 28-án (esőnap: július 29, csütörtök): Zárójelentés (filmdráma, 118 perc, angol felirattal, AP-12)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük