Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Motorosok jótékonykodtak

Motorosok jótékonykodtak Kultúra

Magyarországi motorosklub ajándékozott ruhaneműt a kézdivásárhelyi Szeretetiskola diákjainak. A csomagot tegnap adták át a szeretetiskolások termében.

Az adományozókat Kelemen Kata, a Szeretetiskola tanítója fogadta, bemutatva a kis csapat tevékenységét és az ennek helyszínt biztosító termet, amelyet a kézdivásárhelyi Petőfi Sándor Gimnázium egyik helyiségében alakítottak ki.
A nagy mennyiségű ruhaadomány Kanadából, Torontóból Baross Sándor felajánlásából érkezett, és a győri Four Rivers Chapter Hungary motorosklub juttatta el Kézdivásárhelyre.
– Mivel csapatunkban sok olyan tag van, akinek második otthona Székelyföld, nem volt kérdéses, hogy ide is hozunk az adományból – nyilatkozta Virág Krisztián klubvezető, hozzátéve, küldetésüknek tekintik a segítségnyújtást, jótékonysági eseményeik során főként a rászoruló gyerekeket, családokat támogatják.
Az adományt megköszönve, a tanítónő egy kézzel készített ajándékot adott át a motorosoknak, akik reményüket fejezték ki, hogy a továbbiakban is együtt tudnak működni a kézdivásárhelyi Szeretetiskolával.

Pap Eszter Edina

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük