Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mitől döglik a légy?

Mitől döglik a légy? Kultúra

Csütörtökön délután mutatta be Rancz Zsolt grafikus és György Botond humorista szerzőpáros a Mitől döglik a légy? – A humor szerepe a reklámokban című közös könyvét.

A könyv megírásának ötlete Rancz Zsolt fejéből pattant ki, aki gyakran botlott bele abba, hogy minőségi reklámokat és marketinganyagokat várnak el tőlük mint kreatív emberektől, és ennek érdekében úgy gondolta, hogy szükség van egy könyvre, amelyben elmagyarázzák az erdélyi vállalkozói közösségnek, hogy a hitelesség és márkaszeretet kiépítésében nem csak ez az egy járható út létezik. A gondolatot követően Rancz Zsolt felkérte György Botondot, hogy legyen társszerző. Kézdivásárhelyen találkoztak először, majd a megbeszélést követően egy közös chatcsoportot hoztak létre, és ott születtek meg az ötletek, majd végül maga a könyv is.

Hirdetés
Hirdetés

A szerzők a szöveget leginkább felnőtt olvasóknak szánták, mivel kiderült, hogy alapjáraton nem beszélnek túl választékosan, így sok „csúnya” szó is belekerült a kötetbe. De György Botond és Rancz Zsolt könyve végül is a humorra épül, pontosabban arra igyekeztek felhívni az olvasók figyelmét, hogy miként lehet jó, vicces reklámokat készíteni, illetve miért érdemes kilépni a megszokottból.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük