Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mikola lélekharangjai

Mikola lélekharangjai Kultúra

A különleges képességű, 32 éves Mikola Csongort 2019 februárjában mutattuk be lapunk hasábjain, az akkor visszafelé-beszélő tudásával nyilvánosságot vállaló fiatal meglepetést ígért az elkövetkező évekre, és íme, a napokban verseskötettel állt elő.

Csongor elmondta, hogy abban az évben, amikor nyilvánosságot vállalt lapunkban, az interjú előtt egy héttel „csak úgy kezdtek kifolyni belőle a versek”.

Hirdetés
Hirdetés

– Aznap, amikor elkezdtem verseket írni, az öcsém is elkezdett rajzolni, és amint az utólag kiderült, olyan szabadkezes technikákat használt, amelyekről nem is tudott addig. Szóval nagyon sok verset kezdtem írni, ezeket közösségi oldalakon osztottam meg, és meglepetésemre, pozitív visszajelzéseket kaptam. Nagyon sokan biztattak, hogy adjak ki verseskötetet – részletezte Mikola.

A Lelkünk harangjai című kötet 81 verset tartalmaz, illetve van egy 82. vers is, ami 142 szakaszos.
– Jelenleg egy 800 szakaszos versen munkálkodom, amely egy külön kötetben jelenne meg, és a 14. századtól napjainkig követné végig a szerelmet, a halál utáni, egy következő életben történő egymásra találást boncolgatna, de a koronavírusról is szó lesz benne. Szeretném, hogy minél több ember megismerje gondolataimat – avatott be Csongor, aki most könyvbemutatókra készül, addig is Facebook-oldalán kereshetnek rá az érdeklődők verseire

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások