Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Meseváros készül

Meseváros készül Kultúra

Az Erdélyi Rendezvényszervező Iroda (ERSZI) kezdeményezésére idén izgalmas díszletekkel, interaktív „malacházakkal” bővül a június elsejei sepsiszentgyörgyi gyerekpark. Részletekről érdeklődtünk az ötletgazdától.

Nagy Krisztina, az ERSZI vezetője elmondta, még a tavalyi gyermeknap alkalmával szervezett ünnepségen gondolkodott el azon, hogy Sepsiszentgyörgyön, a „művészetek városában” mesésebbé, színesebbé, interaktívabbá kéne varázsolni a kicsik ünnepét. Idén az általa vezetett egyesület nevében pályázta meg sikeresen a Meseváros házikók kivitelezését.

„Az idei gyermeknapi foglalkozások témája a három kismalac és a farkas. A polgármesteri hivatal és a Dunapack támogatásával méretes kartonokból készül három malacház, amelyekre malacok, farkas és az elmaradhatatlan forró vízzel tele üst is fel lesz festve. A kartonházak alja nincs befestve, ezt a gyermekek saját tetszésük szerint mázolhatják, befejezhetik az elkezdett, de szándékosan a fantáziájukra bízott rajzokat” – részletezte az ötletgazda.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük