Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mese és pop–rock-koncert

Mese és pop–rock-koncert Kultúra

Ma 19 órától a rétyi Kováts András Ifjúsági Koncert-fúvószenekar és a Székely Mikó Kollégium diákkórusainak közös mese és pop-rockzenei koncertjével folytatódik a KultúrPark eseménysorozata.

A résztvevők már több alkalommal adtak közös koncertet, viszont a mostani projekt újdonságokkal szolgál, melyben a fúvósmuzsika találkozik a tiszta, ártatlan csengő gyermekhangokkal. A műsor olyan igazán népszerű dallamokat tartalmaz mint Jacob de Haan: Free world fantasy, részletek az Oroszlánkirályból, az Aladdinból, Phil Collins és Tom Jones népszerű dalai, Máté Péter: Zene nélkül mit érek én?, Leonard Cohen: Halleluja, Bon-bon:A szexepilem, és A rock selection.
A koncertre az ülőhelyek száma korlátozott, 200 jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A je­gyek elővételben kaphatóak a Városi Jegyirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen.

Hirdetés
Hirdetés

Az előző évhez hasonlóan, idén is színes programokkal várják a közönséget a nyári estéken az ’56-os emlékparkban, a Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán. Legközelebb a Suba Attila & Soulfool Band, majd a Szabadon Eladom zenekar, az Evilági Dalóka és a 14. Jazz-és improvizációs zenei workshop koncertjei színesítik a KultúrPark színpadát.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük