Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megszólalnak a harsonák

Megszólalnak a harsonák Kultúra

A hétvégén ismét kastélyos napra készülhetnek azok, akik értékelik épített örökségünket, és szeretnek járni a múlt feltáruló ösvényein. Erdővidéken a miklósvári Kálnoky-kastélynál szombaton, október 13-án szerveznek őszi családi napot.
Az előzetesen közzétett programjuk szerint 11 órától várják az érdeklődőket, a felnőtteket kastélylátogatásra (minden egész órában indul tárlatvezetés – jegyeket a helyszínen lehet vásárolni), a gyermekeikkel együtt érkezőket pedig póniszekerezésre, legendáriumi társasjátékozásra, kincskeresésre és táncra. A helyszínen kürtőskalácsot, zsíros kenyeret, meleg teát és forralt bort lehet majd fogyasztani.
Ezt megelőzően, pénteken 19 órától az olaszteleki Daniel kastélyban koncertezik a budapesti Four Bones harsona kvartett, mely több ízben járt már Erdélyben, mindig sikeres koncerteket tudva maguk mögött. A kuriózumnak számító kvartett repertoárjában mind népszerű művek, mind könnyedebb melódiák is megtalálhatók, elkalandoznak a jazz világába is, de saját szerzeményekkel is színesítik műsoraikat, így ajánlójuk szerint koncertjükön mindenki hallhat majd számára kedves dallamot az olaszteleki kastély ódon falai között.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük