Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megnyílt a Borpark

Megnyílt a Borpark Kultúra

Habár a Székely Nemzeti Múzeum felújítási munkálatai miatt idén nem szerveznek rendezvényeket a Kultúrkertben, a királyi ital kedvelői mégsem maradnak szomjasan a 29. Szent György Napok ideje alatt.

Szerda délután új helyszínen és új név alatt nyitotta meg kapuit a városnapi borvásár. A Park Szálloda kertjében felállított standokon fél tucat pincészet, illetve bor- és pálinkakereskedő kínál innivalót, éhségünket pedig Putnoky-Csicsó Barna különleges sajtkészítményeivel csillapíthatjuk. Az árak mindenki számára elérhetők, a helybeni fogyasztás mellett akár ajándékozás céljából is megvásárolhatjuk a nemes nedűket.

Hirdetés
Hirdetés

A finom italok mellett különböző programok várják az érdeklődőket. Naponta bor- és pálinkakóstolókra kerül sor, ugyanakkor érdemes lesz belekóstolni a zenei produkciókba is. Délutánonként utcazenészek szórakoztatják a nagyérdeműt, kora esténként pedig koncertekre kerül sor. Színpadra lépnek a Borvilági, a Koszika&Friends, a Harmony Band és az Opra Móni Trió együttesek, de a fokozott hangulatért Dj Glüon pörgeti majd a lemezeket nap mint nap.

A Borpark pénteken, szombaton és vasárnap 14 órai kezdettel nyitja meg kapuit, a belépés mindenki számára ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük