Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megnyílik a Rókavár Erdei Iskola

Megnyílik a Rókavár Erdei Iskola Kultúra

Rendezvénysorozattal ünnepeli meg a hétvégén a vadvédelmi világnapot a Vadon Egyesület, ugyanakkor ennek kapcsán az általa létesített erdei iskola is megnyílik Sugásfürdőn.

Ma 17 órától az Akcióban a természet őrzői című dokumentumfilmet mutatják be a Művész Moziban. A film tulajdonképpen egy összeállítás, egy rövidített változata a korábban elkészített nyolc, félórás epizódnak, amelyek a magyarországi nemzeti parkok parkőreinek munkáját mutatják be, és nagyon tanulságos lehet még tanult természetbarátoknak is. Ezután közönségtalálkozót tartanak az alkotókkal: Tóth Zsolt Marcel producerrel, aki rendezője és operatőre is a filmnek, Bilek Ferenc gyártásvezetővel és Moraru P. Norberttel, a Filmdzsungel Stúdió külső munkatársával, aki több más szakemberrel együtt a délutáni programokban is részt vállalt.

Hirdetés
Hirdetés

A Rókavár Erdei Iskola megnyitójára szombaton 11-kor kerül sor, majd a több intézményt is képviselő szakértők, tanárok, erdészek a Kovászna Megyei Hegyimentő Közszolgálat által elkészített tanösvényen vezetik végig az érdeklődőket, akik kipróbálhatják a Filmdzsungel Stúdió által kifejlesztett Kopó nyomvadász alkalmazást is. Mindezt családi programnak is melegen ajánlják a szervezők.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük