Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mégis elmarad a jazztábor

Mégis elmarad a jazztábor Kultúra

Korai volt az öröm, sajnos a járványügyi helyzet tükrében hozott magyarországi szigorítások miatt idén nem tartják meg a sepsiszentgyörgyi, közismert Jazz- és improvizációs zenei tábort – tájékoztatott Lázár-Prezsmer Endre szervező.

Hirdetés
Hirdetés

Sikerült a helyi hatóságoktól minden engedélyt beszerezni, a magyarországi tanárokkal is egyeztettek a szervezők, mi több, már számos diák is jelezte részvételi szándékát az idei Jazz- és improvizációs zenei workshopokra, mégis keresztbe tett a járványügyi helyzet, így nem tudják megtartani a tábort.

– Nagyon szerettük volna a tábort: mindenki rákészült, mind a tanárok, mind a diákok. Sajnos a Magyarországról érkező tanárok a hazatéréskor költséges teszteket kellett volna felmutassanak, vagy karanténba kellett volna, hogy vonuljanak 2 hétig. Ezt nem vállalhatták, hiszen mindenkinek a magánélete, tervei mellett koncertjei is vannak. Ez teljes mértékben megérthető, ennek tükrében úgy döntöttünk, hogy elmarad az idei tábor. Jövőben találkozunk! – magyarázta optimistán a szervező.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük