Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Megálló a magányban

Megálló a magányban Kultúra

A FLOW2 Nemzetközi Mozgásszínházi Fesztiválon újra találkozhat a közönség Fehér Ferenc alkotói munkásságával. A táncművész-koreográfus a The Station című leg­újabb előadásával lép színpadra.

Fehér Ferenc a kortárs magyar táncművészet egyik legtöbbet utazó alkotója és előadója, produkciói Kínától Venezueláig elkápráztatták a közönséget. Virtuozitása, a táncos iskoláktól való függetlensége, akrobatikus képességei, fizikai ereje és szuggesztivitása a magyar táncművészet egyik legizgalmasabb alakjává avatják.

Sajátos mozgásnyelvével több alkalommal is találkozhatott a sepsiszentgyörgyi közönség, a Tao Te, a Morgan and Freeman, valamint a Hello, zombi! című előadások kapcsán táncosként és koreográfusként egyaránt bemutatkozott. Fehér Ferenc visszatérő alkotó az M Studiónál, 2013-tól rendszeresen rendez a társulatnál, ő jegyzi a Kampf, a Személyazonosság és A Jó, a Rossz… című előadásokat.

A The Station című produkció a magányba való bezártságot és a magányból való kilépési lehetőségeket járja körül, miközben az identitás kérdését tematizálja. Jegyek a Kulturális Szervezőirodában és a www.biletmaster.ro oldalon kaphatók.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük