Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Mano&Gregor jött, látott, meggyőzött!

Mano&Gregor jött, látott, meggyőzött! Kultúra

Szombaton a Fortyogófürdőn rendezett X Balloon Festen adott fergeteges koncertet az idehaza újdonságnak számító indie folkot zászlajára tűző Mano&Gregor.

Hirdetés
Hirdetés

A sepsiszentgyörgyi születésű, Kolozsváron élő Ráduly Botond Manó énekes és Petri Gergő gitáros vezette zenekar már meggyőzött a júliusban közzétett Warm Freeze nevű dallal, ám nemcsak emiatt vártam kíváncsian a több mint egyórás csúszással kezdődött koncertet, hanem azért is, hogy lássam, sikerül-e kizárólag saját számokkal „megvenni” a közönséget. Nos, aggodalomra nem volt ok, ugyanis a zömében vidám hangulatú, sodró lendületű, remekül hangszerelt és előadott kompozíciók a kezdeti tétovázás után magukkal ragadták a publikumot.

Ehhez a már említett összetevők mellett a rendkívül profin gitározó és éneklő Gergő, alias Gregor és a pianínójával rendhagyó módon a színpad előterében nyomuló, örökmozgó Manó komoly frontemberi képességei is hozzájárultak. Azt meg, hogy a saját dalok betaláltak a közönségnél, a publikum körtánca, az együtténeklés és a tapsokkal „kikényszerített” négy ráadás bizonyítja.

Fotó: Andreea Maiastra Aron

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük