Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Majka csapatát erősíti

Majka csapatát erősíti Kultúra

Freddie magyarországi énekes dalával tért vissza Káer, vagyis Kaly Roland kézdivásárhelyi énekes a TV2 Sztárban Sztár leszek című produkciójába. A tavalyi kudarc nem szegte kedvét, eltökélt, hogy bebizonyítsa a zsűrinek – Tóth Gabi, Köllő Babett, Majoros Péter és Pápai Jocó –, igenis helye van a versenyben.

Hirdetés
Hirdetés

A Sztárban Sztár leszek című showműsorban amatőr színészek és énekesek kapnak lehetőséget arra, hogy utánozzanak hazai és külföldi előadókat a színpadon, és elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet.

Kaly Roland már tavaly is részt vett a TV2 műsorában, azonban nem jutott tovább, miután Majoros Péter (Majka) és Pápai József (Joci) felállították a székről. Már akkor úgy érezte, hogy ő ennél többre képes, így idén újból jelentkezett, hogy bizonyítson – elsősorban magának.

– Még senki nem képviselte mélyen szeretett városunkat ehhez hasonló showműsorban, így ez is egy oka volt, hogy újból jelentkeztem, büszkévé szeretném tenni Kézdivásárhelyt – mondta Roland. – A célom az élőshowba való bejutás, hogy minél több ember megismerjen engem és a munkásságom.

Rolinak egyelőre online próbái lesznek – ének és tánc –, aztán ha bejutott az előshowba, akkor egy időre Budapestre költözik, hiszen a mindennapi gyakorlásokon részt kell vennie.

– A tavaly történtekből levontam a következtetést, átértékeltem jó pár dolgot, és ezek alapján vágok bele az új évadba. Nagyon boldog voltam, hogy barátságosan és kedvesen fogadtak a műsorban, valamint annak, hogy Majka újból beválasztott a csapatába, holott tavaly éppen ő küldött el – mondta Roland.
A produkció minden vasárnap 20 órától nézhető a TV2 csatornáján.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük