Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Levezető lazulás

Levezető lazulás Kultúra

Sikertábort szervez felnőtteknek a Selye János Pszichoklub vezetője. A csapatépítő tréning mindenkinek szól, aki önmagával foglalkozna két teljes napon át.

A kimozdulásra június elején kerül sor a sepsikőröspataki Diakónia-táborban, és három hely még betöltetlen – mondta Dulányi Szidónia pszichológus, táborvezető. A rendezvény célja, hogy az általa szervezett pszichoműhelyt magasabb szintre emeljék, viszont nem a mély elemzés vagy agyturkászás a cél, hanem a kikapcsolódás – hangsúlyozta.
A résztvevőket változatos programokkal várják, melyek egy részét helyben kapják meg, így meglepetés lesz a napi tevékenység. A tervek szerint interaktív-hiperaktív tevékenységek lesznek, továbbá jóga, vezetett meditáció és séta a természetben. Emellett, az egészségtudatosság jegyében, tornázni és túrázni is fognak. Dulányi Szidónia hat éve szervezi Sepsiszentgyörgyön a Pszichoaktív Műhelyt, melynek egyik levezetése lehet ez a tábor. Mint mondta, a legfőbb cél közelebb vinni az emberekhez a pszichológia fogalmát, és olyan technikákat tanítani meg nekik, amelyeket később a magánéletük minden területén alkalmazni tudnak.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük