Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kultúr-kültér

Kultúr-kültér Kultúra

A Kovászna Megyei Művelődési Központ (KMMK) igyekszik alkalmazkodni az új körülményekhez: lévén, hogy a törvények inkább a szabadtéri rendezvényeket részesítik előnyben, míg az időjárás engedi, nyárbúcsúztató-őszköszöntő kulturális rendezvénysorozatot indítottak útjára.

A Kultúr-kültér események közös jellemvonása, hogy szabadtéren igyekeznek enyhíteni az emberek művelődésszomján, megyeszerte kisebb-nagyobb élményt kínálnak több műfajban: lesznek bábszínházi előadások, koncertek, tárlatvezetéssel nyíló kiállítások, könyvbemutatók.

Hirdetés
Hirdetés

A megye régióinak művelődésszervezőivel egyeztetve született egy programvázlat, azonban folyamatosan lehet még partnernek jelentkezni, művelődési eseményeket igényelni. A helyszín biztosítása a fogadó fél dolga, a produkciót a Művelődési Központ biztosítja előzetes egyeztetés alapján.
A Kultúr-kültér rendezvénysorozat első állomásai: Barót és Csernáton. Ezen a héten a Cimborák Bábszínház megy házhoz, és várja a 6 évnél idősebb gyerekeket, kalandozzanak a mesék világában, eredjenek a buta emberek nyomába, nyomozzák ki, hol lakik a butaság természete! Tehát augusztus 20-án, csütörtökön 18 órától Baróton, Erdővidék Múzeumában és pénteken 16 órától a csernátoni Haszmann Pál Múzeumban! A belépés ingyenes, a helyek száma korlátozott. A helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. A KMMK csapata minden résztvevő számára kézfertőtlenítőt és szájmaszkot biztosít.

(KMMK-sajtóközlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük