Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Közösségépítés a cél

Közösségépítés a cél Kultúra

Augusztusban folytatódnak a szabadtéri események a kézdivásárhelyi Wegener parkban, ahol több helyi szervezet, egyesület közösen tervezi programjait. Lesz tájfutás, gyerekek és felnőttek számára interaktív programok, baba–mama klub és számos egyéb érdekesség. A Wegener Pro Sanitate Alapítvány programfelelőse, Sárkány Hanna számolt be minderről.

– Több helyi egyesülettel való közös esemény szerepel a palettánkon. Itt említeném a Zöld Nap Egyesületet, akikkel együtt tájfutást rendezünk, a Báró Wesselényi Miklós Városi Könyvtárat, amelynek munkatársai felnőtteknek és gyerekeknek szánt interaktív programokkal készülnek a hónap folyamán. A Búgócsiga baba–mama klubbal közösen hozzuk tető alá a szoptatás világnapja alkalmából rendezett előadásunkat, valamint a Kézdivásárhelyi Tanulók Klubja fúvószenekara és mazsorett csoportja is fellép szabadtéri színpadunkon – tudtuk meg Hannától.

Hirdetés
Hirdetés

Füleki Katalin és Gábor Judit tanítónők népdalestet szerveznek, valamint Fórika Balázs és ifjú barátai által zenei időutazáson is részt vehetünk.
– A közösség építése és összehozása által még szorosabb kapcsolatot tudunk kialakítani és ápolni az itt élőkkel. Kis városban élünk, mindenki mindenkit ismer, olyanok vagyunk, mint egy nagycsalád – zárta a beszélgetést Sárkány Hanna.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük