Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Koncert Kőröspatakon

Koncert Kőröspatakon Kultúra

A Szabadságharc emlékére címmel ad koncertet március 13-án Sepsikőröspatakon a felvidéki Akusztikus Trió, amelynek énekese nem más, mint a nemzeti rockot játszó Kormorán együttes frontembere, Vadkerti Imre.
Kőröspatak történelmében alighanem példa nélküli produkcióra (bár abban a sportcsarnokban feltűnően sok képviselő, miniszter és más közigazgatási és politikai vezető – beleértve Áder János magyar köztársasági elnököt is – megfordult) március 13-án, kedden 19 órától kerül sor.
– Azt szeretnénk, hogy a kőröspataki fiatalok – és nem csak ők – az 1848-as szabadságharc emlékéhez méltó dalokat halljanak a legmagasabb szintű előadásban. Természetesen szeretettel várjuk a koncertre sepsiszentgyörgyi és más településbeli barátainkat is – mondta el megkeresésünkre Kisgyörgy Sándor polgármester.
A Zsapka Attilával és Sipos Dáviddal trióra kiegészülő csapat még Bukarestben (Ady Endre Líceum) és Brassóban (unitárius templom) lép fel. A 20 lejbe kerülő jegyeket a kőröspataki, sepsiszentgyörgyi, árkosi és kálnoki unitárius lelkészi hivatalban, valamint a megyeszékhelyen, a Bisztró Kertben lehet megvásárolni, de kapható jegy a kőröspataki polgármesteri hivatalban is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások