Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Komolló ismét bizonyított

Komolló ismét bizonyított Kultúra

A nőnap tiszteletére váratlan fordulatokban bővelkedő, humoros jelenetekből összeállított műsorral lepte meg szombat este a falu lakosságát a komollói nőszövetség.

A kultúra hajlékát zsúfolásig megtöltő közönség önfeledt nevetése, valamint fel-felcsattanó vastapsa pedig visszaigazolta, hogy ez jó ötlet volt, és fáradozásuk nem volt hiábavaló. Alig két hónap leforgása alatt három színvonalas és sikeres kulturális eseménynek adott otthon a település művelődési háza. A rétyi és sepsibükszádi fúvósok hangversenyének, illetve a mostani humoros előadásnak a sikere azt bizonyítja, hogy az alig négyszáz lelket számláló faluban öntudatos és életképes közösség él. Hiszen aki kultúrát teremt, művel, valamint ápol, az megalapozza, és jó irányba alakítja saját jövőjét. Pallérozott és kiművelt főkkel ugyanis már a mindenkori hatalom sem packázhat kénye-kedve szerint.

A látottak egyik sajátossága az előadók kizárólagos női voltából eredt, ami viszont nem akadályozta meg őket a férfiszerepek meglepően hiteles és színvonalas megjelenítésében. Az előadás végén a presbitérium tagjai egy-egy szál virágot nyújtottak át nekik, illetve a gyengébb nem jelen lévő képviselőinek.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. március 14., 12:27
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Öntudatos és életképes közösség!!!! Igen! Ez így van!!! Jó lehet egy ilyen szuper,összetartó közösséghez tartozni. Gratulálok a csapatnak! Ezt ügyesen összehozták!! 🙂 🙂

  • User
    Dátum: 2017. március 14., 18:38
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Minden szép és szórakoztató volt de egy megjegyzésem van 7 órakor már ott voltam a teremben, a jegyem a 4-es számu volt de csak a 12.-dik sorban kaptam helyet.