Hirdetés
Hirdetés
Felhívás!

Kézditől Japánig

Kézditől Japánig Kultúra

Nem mindennapi elismerést tudhat magáénak a kézdivásárhelyi, kovásznai és sepsiszentgyörgyi tagokból álló The Crazy Plumbers zenekar: nemzetközi együttműködésre kérte fel őket egy japán kiadó.

Szerencsésen zárul az év az együttes számára, hiszen Elvis Aaron Presley születésének 85. évfordulója alkalmából, december 25-én rendhagyó válogatáslemez kerül a nemzetközi zenei piacra World Tribute címmel a rock and roll királyának dalaival. A Japán Rude Runner Records gondozásában megjelenő dupla CD különlegessége, hogy minden kontinensről a rockabilly, rock and roll műfajt napjainkban meghatározó zenekarok előadásában hallgathatjuk meg a 20. század egyik legnagyobb hatású és legsikeresebb előadóművészének örökzöld slágereit.

Hirdetés
Hirdetés

Ezen szerepel a The Crazy Plumbers egy dala is. Tofán Levente énekes, nagybőgős szerint az 8 Beers című videoklipjük lehet „a ludas” abban, hogy felfigyelt rájuk a japán kiadó. „Májusban érkezett a megkeresés, amire természetesen büszkék voltunk, vagyunk, és gyorsan újravettük az említett számot, ami eredetileg az első lemezünkön jelent meg” – osztotta meg lapunkkal.

A hét év alatt elért hazai és nemzetközi siker, az egymást követő koncertfelkérések titka a belefektetett sok energia és közös munka mellett az, hogy a zenekar tagjai mindannyian egyetértenek abban: „csináld azt, és csakis azt, amit szeretsz, kompromisszumok nélkül

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük