Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Készíts reklámfilmet!

Készíts reklámfilmet! Kultúra

Az Incze László Céhtörténeti Múzeum pályázatot hirdet a múzeumot bemutató reklámfilm készítésére. A pályázat célja a múzeum népszerűsítése.

A pályázatot kiíró intézmény azt szeretné, hogy a kisfilmek minél ötletesebben, kreatívabban hívják fel a figyelmet a múzeum kiállításaira, gyűjteményeire, rendezvényeire, ébresszenek kedvet ezek megtekintésére. A videókból derüljön ki miért érdemes meglátogatni a múzeumot, miért szerethető az intézmény, miért jó oda járni?

Hirdetés
Hirdetés

Pályázhatnak 7–8., 9–12. osztályos diákok és egyetemisták, egyénileg vagy csoportosan, de akár családok is. A formai követelmények: max. 60 másodperces reklámfilm, MP4-es formátum, HD minőség (1920–1080). Kötelező tartalmi elemek: a reklámfilmben szerepeljen a múzeum teljes neve (Incze László Céhtörténeti Múzeum) és elérhetőségei (cím, telefonszám, Facebook).

A beérkező alkotásokat a múzeum Facebook-oldalán osztják meg, a legtöbb szavazatot szerző videó alkotóját vagy alkotóit közönségdíjjal (könyvcsomag, ingyenes múzeumi belépők) jutalmazzák. A fődíjat a múzeum munkatársaiból és filmes tanácsadóiból álló zsűri által a legmegfelelőbbnek ítélt alkotás kapja. Ezt a filmet használni fogják a továbbiakban a múzeum népszerűsítő kampányaiban, alkotójával a továbbiakban is együtt dolgoznak majd.

A pályázók inspirálódni, fotózni, filmezni a múzeumban előzetes egyeztetés után tudnak. Kapcsolattartó személy Dimény Erika muzeológus, múzeumpedagógus. (0751.248.277, Fb, Messenger)
A reklámfilmek beküldési határideje május 16., a diményerika.sznm@gmail.com e-mail-címre, vagy adathordozón is be lehet vinni a múzeumba.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük