Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kamionos találkozó

Kamionos találkozó Kultúra

Szombaton hetedik alkalommal tartottak kamionos találkozót Erdővidéken, mely alkalomra ezúttal is nem csak a környékről, de távolabbi vidékekről is érkeztek TIR-sofőrök, azért, hogy a hazai és külföldi utakon megtett sok-sok kilométer után kicsit lazítsanak, megbeszéljék egymással közös dolgaikat, aztán együtt, szórakozva töltsék a délutánt.

A kamionosok szokásos, nagy érdeklődéssel várt felvonulása kora délután kezdődött, amikor is a baróti sportpályáról indulva, először a város kerülőútján haladva értek a Kossuth utcán át a központba, itt tettek egy kitérőt a Rózsák útja fele, majd úgy érkeztek vissza a találkozó színhelyére.

A városközpontban sokan voltak kíváncsiak a zászlókkal feldíszített, mutatós autókra, előkerültek a telefonok, fényképezőgépek, aki csak tehette, készített legalább egy felvételt a hangos dudaszó kíséretében bemutatkozó járgányokról. Idén sem maradtak el a találkozó már hagyományosnak számító vetélkedői, a különböző ügyességi versenyek, a tombolahúzás, estbe menően pedig retróbulival folytatták, aztán tűzijátékkal zárták a napot az országutak vándorai.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük