Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Kaly Roland a TV2 műsorában

Kaly Roland a TV2 műsorában Kultúra

Az új Sztárban Sztár Leszek! produkciójában civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget arra, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai- és külföldi énekeseket a Sztárban Sztár színpadán. A kézdivásárhelyi Kaly Rolandot is megkereste a TV2, hogy erősítse és színesítse karakterével az idei műsort. Tehetségünk pár nap gondolkodás után igent mondott, és bent is maradt egészen a középdöntőig. A kiesése után elmondta, nem érezte azt, hogy ezen az úton kellene előre haladnia.

Hirdetés
Hirdetés

– Bejutottál a Sztárban sztár leszek középdöntőjébe, úgy, hogy közben Kézdivásárhelyen alig páran tudtak arról, hogy jelentkeztél a versenyre. Mesélj egy kicsit erről, mikor döntötted el, hogy te bizony sztárban sztár leszel?

–  Nagyon kevesen tudták, hogy jelentkeztem a műsorba, csupán a hozzám nagyon közel állok. Évek óta figyelemmel követem a Sztárban Sztár műsorát, ahol a már híres előadók és celebek bújnak hétről hétre világhírű énekesek, előadók bőrébe. Nagyon tetszett a műsor tematikája, és mindig elgondoltam egy-egy produkciónál, hogy vajon én hogy teljesítenék ebben a feladatban, vajon meg tudnék birkózni vele, mennyire nehéz egy teljesen más stílusú, más karakterű ember bőrébe bújni. Aztán megjelent a műsornak egy külön kiadása – a Sztárban Sztár Leszek –, amelybe olyan személyek jelentkezését várták, akik ki szeretnék próbálni magukat a fentebb említett feladatokban. Mire elkezdtem volna gondolkodni a jelentkezésen, egyszer csak szólt a telefon, és TV2-től keresett egy illetékes hölgy, aki arra kért, hogy próbáljam ki magam a zenés produkcióban, mert a klipjeimet és a dalaimat látva biztosak abban, hogy erősíteném a műsor színvonalát. A beszélgetés után éreztem egyfajta bizonytalanságot, nem tudtam, hogy a műsor kimenetele milyen befolyással lesz, milyen szint vet majd a jövőben a KáeR projektre, vagy alapból a karrieremre. Kisebb, nagyobb tanakodás után visszahívtam őket, és igennel jeleztem azt, hogy jelentkezni szeretnék.

– Hogyan készültél a versenyre? Milyen motivációid voltak, hogy jelentkezz erre a megmérettetésre?

– Azt sem tudtam, mivel kezdjem a gyakorlást, mert számomra teljesen idegen terep volt ez.  Hirtelen annyi előadó jutott eszembe, akiknek a dalait elénekelném, hogy dönteni sem tudtam. Aztán időközben a zsűrik szembesítettek azzal, és magamtól is kezdtem ráébredni arra, hogy édeskevés ehhez a versenyhez az, hogy elénekelsz egy dalt egy ismert előadótól, ide ennél sokkal több kell: hangszín, a mozdulat megformálása. Azt, hogy az adott előadó hogyan viselkedik a színpadon, én teljesen át kell éljem és meg kell formázzam, ami nagyok sok időbe és energiába telik.

– Miért volt jó a Sztárban Sztár Leszekben szerepelni?

– Egyre többen megismernek, egyre többen lesznek rád kíváncsiak, és egyre több már zenei karrierjében sikert elért emberrel ismerkedhetsz meg. Szerintem az, hogy a TV2 főműsoridőben, akár fél percre is bejátssza a produkciódat, nem kis dolog. Viszont van a nem igazán csillogó fele ezeknek a bejátszásoknak főleg akkor, ha egy igazán „gagyi” produkcióval állsz elő, és szanaszét szednek miatta, de az én esetemben ez nem fordult elő.

– Hogyan zajlottak a próbák? Megosztasz velünk néhány kulisszatitkot a műsorral kapcsolatosan?

– Mivel én itthon voltam, Kézdivásárhelyen, és az egész műsor, az egész stáb az kint Budapesten, így nehézkes volt az ingázás, meg a folyamatos élő jelenlét. De hála az internetnek, mindent meg tudtunk oldani. Voltak online ének- és koreográfiaóráim is.

– Hogy érzed, miért nem jutottál el a döntőig?

– Azért indultam a versenyen, hogy kipróbáljam magam, mert ahogyan mondtam, szeretem a tematikáját a műsornak. Annyit viszont elárulok, hogy a showbusiness az egy elég hálátlan, érzéketlen világ, ahol nem biztos, hogy én jól érzem magam. És be is bizonyosodott, hogy nem ez az én utam.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2022. december 13., 16:06
    ÉRTÉKELÉS: 0

    Meg kellet vona nyernie siman ezt a versenyt,o volt a legjobb. Nepszerusiteni kellet volna(a csaladja is tobbet tehetett volna ezert)hogyan lehet szavazni stb. Lehet hogy bango vagyok de en sem tudtam szavazni hiaba probaltam telefonon. Szerintem nagyon sok szavazat elveszett ezert.