Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jövőben jubilálnak

Jövőben jubilálnak Kultúra

Pénteken és szombaton kilencedik alkalommal szervezte meg a Rockkarácsony Egyesület az erdélyi – és az utóbbi években a magyarországi – zenekaroknak is szerepelési lehetőséget nyújtó Rockkarácsonyt. A kétnapos rendezvény idén is elérte fő célját: találkozási lehetőséget nyújtott a minőségi zene iránt érdeklők számára.

Idén kilenc banda és egy gitárvirtuóz csapott a húrok közé. Marosvásárhelyt az Emberi dolgok – Ossian Tribute Band, a Lady & The Tramps és a Kontrax képviselte, míg a megyeszékhelyet a White Nights Band, az Exit és Luppinger Attila. Rajtuk kívül még színpadra lépett a The Subrune (Paks), a Loud Sound Dealers (Csíkszereda), a DE – Pink Floyd Tribute (Kézdivásárhely) és az Our Last Drop (Budapest).

Hirdetés
Hirdetés

Szubjektív véleményünk szerint a legjobb hangulatot a helyi DE – Pink Floyd Tribute csapat teremtette, libabőrös hatása volt a nagy brit banda magyar nyelvre átszövegelt, kitűnően hangszerelt darabjainak. A rendezvényen szokás szerint a résztvevő zenekarok közösen adták elő a Piramis Ajándék című dalát. A Rockkarácsonyra jövőben tízéves lesz, borítékolható, hogy a szervezők annyit elárultak, már most egy tucatnyi együttes bejelentkezett a nagy bulira.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük