Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jól sikerült családi nap

Jól sikerült családi nap Kultúra

Szülinapi koncertet és családi napot tartott szombaton a vargyasi Daniel-kastély udvarán a 15 évvel ezelőtt Baróton alakult TransylMania együttes.

A programkínálat bőséges volt: a gyermekeket táncház, kézműves-foglalkozások, ifjúsági koncert, lovaglás, íjászat, a felnőtteket kiállítások, előadások, nem utolsósorban pedig maga az együttes által megtartott születésnapi koncert várta a kastélykert által nyújtott szép környezetben. Cseresznyés Szilamér, a TransylMania vezetője lapunknak elmondta, bár pénteken még Aradon koncerteztek, és igencsak „összegyűlt” nekik is a hétvégére, azért a nap jól sikerült, érdeklődő is akadt szép számmal, az idő is kitartott.

– Sikerült ezúttal is, akárcsak öt évvel ezelőtt, a tizedik születésnapunkon egy igazi családi napot szerveznünk. Mi ugyanis nagyon szeretjük a családias hangulatot, az együtt levő nagycsaládot, és arra törekszünk, hogy az ilyen alkalmakkor azok minden tagjának közösen örömet szerezzünk – mondta.

A szülinapra számos vendég érkezett, többek között Brüsszelből, Magyarországról, a nap során a vargyasi Daniel-kastély jövőjéről is szó esett.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük