Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Jazzkoncertek a KultúrParkban

Jazzkoncertek a KultúrParkban Kultúra

Ezen a héten két jazzkoncerten vehetnek rész az érdeklődők a KultúrParkban: ma 20 órától, valamint vasárnap 17 órától a 14. Jazz és Improvizációs Zenei Workshop résztvevőinek koncertjére kerül sor az 56’-os emlékparkban, a Plugor Sándor Művészeti Líceum udvarán.

Hirdetés
Hirdetés

A 14. Jazz és Improvizációs Zenei Workshop keretében sok inspiráló tanár segítette a tanulni vágyók munkáját, a csütörtöki koncerten a közönség a tanárok koncertjét hallhatja, így az is kiderül, hogy kitől is tanulnak a diákok egész héten a program folyamán.

Fellépő tanárok: Kovács Linda – ének, Horváth Cintia – ének, Márkus Tibor – zongora, Juhász Gábor – gitár, Tóth Viktor – szaxofon, Kovács Ferenc – hegedű, Gyányi Marcell – nagybőgő, basszusgitár és Jeszenszky György – dob.

Vasárnap már az eseményen résztvevő diákok mutatják meg az egy hét alatt elért fejlődésüket. A diákok koncertje egyben a Jazz és Improvizációs Zenei Workshop záróeseménye is.

A koncertekre az ülőhelyek száma korlátozott, 200 darab jegy lesz elérhető, amelyeknek ára 10 és 20 lej. A jegyek elővételben kaphatóak a Városi Jegyirodában, a Szabadság tér 1. szám alatt, illetve az esemény előtt egy órával a helyszínen. Szervezők: Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy Polgármesteri Hivatala, Művész Mozi by Cityplex.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük