Felhívás!

Itt a Disney karácsonyi reklámja

Itt a Disney karácsonyi reklámja Kultúra

Múló idő, veszteségek és az egymásra figyelés fontossága – erről szól az a karácsonyi kisfilm, amit szokatlan módon már most, november elején kihozott a Disney és a Pixar. Igaz, a világjárvány okozta felfordulás közepette szüksége is van a világnak egy kis léleksimogatásra.

A sztori középpontjában egy Mickey egér plüssfigura áll, amit egy kislány kap az apukájától a ’40-es években, aztán a játék generációkon át öröklődik a családban.

(nlc)

Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Hozzászólások
  • User
   Dátum: 2020. november 11., 13:13
   ÉRTÉKELÉS: 1

   Basszus, bocs, de legalább végignézte a reklámot? A karácsonyfa ott van, ugyanilyen csillag a tetején és ugyanilyen csillagokat lehet évek óta látni, venni mindenhol. Nekünk legalább kettő van. Az egy dolog, hogy az emberek nem olvassák el rendesen a cikkeket, de itt még értelmezni se kellett volna, csak bambulni és nézni azt a videót. Mondjuk 40 másodpercig.

 • User
  Dátum: 2020. november 11., 11:42
  ÉRTÉKELÉS: 1

  A Dávid csillag (hexagramm) hatágú. / Nem lehet folytonos, felemeletlen ironnal rajzolni – megdőlt feltételezés/. A képen (pentagramm) ötágúakat látok. / Önmagába zárodó folytonos, felemeletlen iron vonallal rajzolható/.

 • User
  Dátum: 2020. november 11., 19:45
  ÉRTÉKELÉS: 0

  Van többször is karácsonyfa, de nincs egyetlen Dávid csillag se. Az öt vonalból álló csillagra, csak Dávid király után emeltek hat vonalból álló csillagot. / Ezeket a rajzon a metszéseik tartották feszesen/.