Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ismét indul osztály

Ismét indul osztály Kultúra

Online beiratkozást és felvételit (is) tart a sepsiszentgyörgyi Plugor Sándor Művészeti Líceum drámatagozata, amely idén újabb kilencedik osztályt indít (erre kétévente kerül sor).

Az iratkozás személyesen is intézhető a líceum titkárságán. Az online módszert választóknak egy e-mailben csatolni szükséges a beiratkozási lapot, amelyet a diák a jelenlegi iskolája titkárságán tud beszerezni, a diák és a szülők személyi igazolványának másolatát, valamint egy, a szülő és a diák által aláírt felelősségnyilatkozatot, amely azt igazolja, hogy a beküldött videókon a felvételire beiratkozott diák szerepel. A jelentkezések megfelelő követése érdekében az e-mail tárgya a következő legyen: felvételi/ drámaosztály/ a jelentkező neve. Érdeklődni a titkárság telefonszámain lehet: 0367.401 019, 0725.523.498.

Hirdetés
Hirdetés

Ezekkel együtt, vagy nem később, mint június 8-áig a felvételire jelentkezőnek WeTransferen be kell küldenie a liceuldearta@gmail.com címre az általa mondott/énekelt anyagok videóit a következők szerint: két szabadon választott vers, egy elmondott novellarészlet vagy mese és egy műfaji megkötés nélkül választott ének.

A beérkezett anyagokat június 9–12. között értékelik ki. A vizsga része lesz egy online beszélgetés is a felvételizővel (a beosztásról e-mailben kap értesítést). A képességvizsga eredményét június 12-én teszik közzé.

A drámaosztály komplex szakmai képzés. A tantárgyak között szerepel egyebek mellett a színészmesterség, improvizáció, drámajáték, beszédtechnika, művészi beszéd, színpadi mozgás, színháztörténet, disputa, médiaismeret, újságírás, filmművészet és pályázatírás.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük