Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Ismét bekerülhet a magazinba

Ismét bekerülhet a magazinba Kultúra

A kézdivásárhelyi Ignácz Szabolcs drónpilóta fényképe ismét bekerülhet a National Geographic magazinba, ugyanis a Daily Dozen szerkesztői az ő felvételét is beválogatták egy versenybe több híres, japán, amerikai és spanyol fotós képével együtt.

Megkeresésünkre az ifjú fotós elmondta: eredetileg egy másik, ugyancsak a National Geographic magazin által meghirdetett versenyre küldte be a felvételét, amit pár hete készített Kovászna Megye Tanácsának megbízásából a lécfalvi hulladék-feldolgozóról, ami fentről, drónból nézve piramis formájában terül el a mezőn. A felvételét a Daily Dozen szerkesztője átemelte a saját rovatába, ahol a Travel Photographer of the Year Contest 2017, vagyis a 2017-es év utazó fotográfusa verseny alatt lehet szavazni egészen június 30-ig.

Ignácz Szabolcs már 2 és fél éve készít drónfelvételeket, azóta több díjat is nyert, valamint számos nemzetközi kiállításra eljutottak munkái. A tavaly 2. helyezést ért el egy, a National Geographic és Dronestagramm által meghirdetett pályázaton.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások