Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Irány Szentegyháza!

Irány Szentegyháza! Kultúra

Június 29-e és július 2-a között zajlik az ország legnagyobb motorostalálkozója, az V. Székelyföldi Jótékonysági Motorostalálkozó és Rockfesztivál Szentegyházán.

A Székely Motoros Összefogás – a marosvásárhelyi Auld Cut MC, a kézdivásárhelyi Flagellum Dei MC, a székelyudvarhelyi Independent Eagles MC, a kászoni KMB Motors MC és a csíkszeredai Rebel Wolves MC – közös erővel létrehozott találkozójának helyszíne ezúttal is a Szentegyháza Gyöngye termálfürdő területe. Tizenhárom zenekarral várja a rockzene kedvelőit a fesztivál, három napon át két színpadon lépnek fel a meghívott bandák. A szervezők arra is figyeltek, hogy a műfajon belül is változatos legyen a kínálat, minden korosztály láthassa kedvenceit. A kisszínpadon minden éjjel élő zenével folytatódik a buli, a zenekarokat úgy válogatták össze, hogy Székelyföld minden megyéje képviselve legyen.

Ahogyan az eddigi években is, a rendezvény jótékony célt szolgál, most a marosvásárhelyi klub van soron, hogy megkeresse a támogatásra érdemes személyt. Napijegyet és a fesztivál teljes idejére szóló belépőt is lehet váltani, amely tartalmazza a sátorhely árát, az ingyenes medencehasználatot, a tombola fődíja pedig ezúttal is egy motorkerékpár. Szombaton nem maradnak el a szokásos szórakoztató sportvetélkedők, és aki nem tudja, milyen is egy sörevőverseny, most pótolhatja ezt a mulasztást.

Csütörtökön az L.S.D., a Background és az Ossian indítja a fesztivált, a kisszínpadon pedig a Crisis Band zenél. Pénteken a Heartkiller, a Road, Kowalsky meg a Vega csap a húrok közé, a kisszínpadot a Full Screen uralja. Szombaton a The Crazy Plumbers adja meg az alaphangot, majd a Shadows, a Karthago és a Piramis várja rajongóit, a kisszínpadon az Inogsz a bulifelelős. Minőségi zene, barátias környezet, lacikonyha, sörcsapok, jó hangulat vár mindenkit!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük