Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Indul az Ezüst Akadémia Oktatási Program

A Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem Csíkszeredai Kara a 2019/2020-as tanévére is meghirdette a töretlen sikernek örvendő oktatási programját. A program Sepsiszentgyörgyön harmadik alkalommal, Kézdivásárhelyen a negyedik alkalommal és Csíkszeredában az ötödik alkalommal indul útjára.

Hirdetés
Hirdetés

Az Ezüst Akadémia oktatási programra kizárólag az 50 év fölötti korosztályt tudják fogadni a szervezők. A résztvevők a korábbi évekhez hasonlóan 14 előadást hallgathatnak meg, az előadók között szerepelnek mind hazai nevek, mind külföldiek is, annak érdekében, hogy minél színvonalasabb programot tudjanak kínálni az érdeklődőknek. Az előadások hatvan percet vesznek igénybe, melyek végén lesz lehetőség a kérdések feltevésére és megvitatására.

Az előadások tematikáját tekintve az idei évben is színes paletta fogadja a jelentkezőket. Szó lesz zenetörténetről, egészségügyről, hiedelmekről, de helyet kapnak a történelem a pszichológia és a kertészettel kapcsolatos témák is. Az Ezüst Akadémia program keretén belül szervezett előadássorozat térítésmentes, a jelentkezők ingyenesen és önkéntesen vehetnek részt rajta.

A szentgyörgyi tanévkezdés ma 17 órától a Székely Mikó Kollégium dísztermében lesz, s a megnyitó alkalmával rögtön sor kerül a tanév első előadására is. Az évnyitó kezdete előtt az akadémiás hallgatók átvehetik igazolványaikat, melybe a tanév folyamán jelenléteket gyűjthetnek. Az előadások 70%-át látogató Ezüst Akadémiás hallgatók az év végén díszoklevélben részesül. Az előadásokra minden esetben kéthetente, keddi napokon kerül sor 17 órai kezdettel a Székely Mikó Kollégium dísztermében.

Sepsiszentgyörgyön a program társszervezői és támogatói a Kónya Ádám Művelődési Ház, Sepsiszentgyörgy polgármesteri hivatala és a Székely Mikó Kollégium. További információkért látogassanak el a csik.sapientia.ro honlapra, vagy hívják a 0743.898.788-as telefonszámot.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük