Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Indul a jegyárusítás

Indul a jegyárusítás Kultúra

Másfél hónap maradt az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció bemutatójáig, az alkotók megfeszített tempóban készítik elő a nyár talán legvártabb eseményét. Az előadásra július 15-én éjféltől lehet jegyet váltani az eventim.ro honlapon.

A belépőket online az eventim.ro honlapon, vagy a sepsiszentgyörgyi Városi Kulturális Szervezőirodában (pontos információk alább) vásárolhatják meg az érdeklődők. Az eseményre három kategóriában lehet jegyet váltani: 90 lej a VIP-kategória, 60 lej az 1. kategória, 30 lej a 2. kategória. A jegyeket, valamint a jegyinformációkat magyar nyelven a www.eventim.ro/lang/hu címen érhetik el, ezután az esemény reklámjára kattintva, a kategória, majd az ülőhely kiválasztásával vásárolhatják meg. Az előadás öt dátumon, augusztus 20-án, 21-én, 22-én, 23-án és 24-én tekinthető meg a sepsiszentgyörgyi Sepsi Arénában. Minden előadásra elérhető lesz az adott nap szereposztása az eventim.ro honlapon is, vagy a produkció Facebook-oldalán.

Hirdetés
Hirdetés

A jelenleg érvényben levő COVID-szabályozás értelmében, az előadás ideje alatt csak a maszkviselés kötelező. Amennyiben a törvényi keret változik addig, a szervezők az augusztus 20-án érvényes szabályok szerint engedik be a nézőket.

Az előadást 5 éven aluli gyerekeknek, a hangerősség miatt, nem ajánljuk. A produkcióra lehet kedvezményes jegyeket váltani 30 lej értékben, a második kategóriájú szektorokba. Továbbá, a szervezők fenntartanak helyeket mozgássérült személyek számára is, nekik a belépés ingyenes, kísérőiknek 30 lejes jegyet kell váltani az erre kijelölt helyekre.

Mindemellett, elindult az István, a király Székelyföldi Nagyprodukció honlapja is, amely elérhető a www.kultura.ro oldalon, az István, a király menüpont alatt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások