Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Húsvéti rajz- és fotópályázat

Húsvéti rajz- és fotópályázat Kultúra

Idén is meghirdetik a már hagyománnyá vált húsvéti rajzpályázatot a Magyar Ifjak Kézdiszékért (MIK) fiataljainak szervezésében. A tavaly 64 pályaművel szálltak versenybe a benevezők. Most nagyobb érdeklődésre számítanak, hiszen ebben az évben a rajzokon kívül fotóval is lehet pályázni.

Hirdetés
Hirdetés

Idén is meghirdette a Magyar Ifjak Kézdiszékért szervezete a hagyományos húsvéti rajzpályázatot, amelyet ebben az évben egy új kategóriával, fotóval is kibővítettek, azon megfontolásból, hogy mindig szükség van valami változásra, valami új és kreatív dologra. A pályázat a Mit jelent nekem a húsvét? címet viseli, március 16-án kezdődött, és április 10-ig tart. A pályázat kiírói arra ösztönzik a versenyzőket (bárki benevezhet), hogy minél kreatívabban, színesebben mutassák be, mit is jelent számukra a húsvét.

A rajzokat és fotókat a mikkezdiszek@gmail.com e-mail-címre várják, vagy a kézdivásárhelyi RMDSZ-irodába is belehet vinni azokat egy A4-es borítékban. A pályaművek mellé a következő információkat kell csatolni: a pályázó neve, életkora, települése, óvoda/iskola (ha fennáll ez az opció) és telefonszám.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük