Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Hétvégi kirándulás

Hétvégi kirándulás Kultúra

November 11-én, szombaton újabb kirándulás lesz a Járjuk be Erdővidéket! honismereti sorozat keretében. Ezúttal a Homoródújfalu és Felsőrákos közötti régi rikai országutat járják be a kirándulók, a túrát Ilkei Árpád vargyasi unitárius lelkész vezeti.

Indulás 9 órakor a baróti buszmegállóból az Oklánd előtti rikai letérőig, ahonnan már gyalog, az egykor Benedek Elek által is használt, régi rikai országúton folytatják útjukat a túrázók Felsőrákos irányába. Útközben, ha az időjárás megengedi, a Réka királyné sírja mellett 2010–11-ben felújított rikai várat is felkeresik, Felsőrákosról pedig ismét busszal jönnek vissza Barótra. A túra gyalogos részének becsült hossza ​15 km.​

Jó idő esetén a már szokásos szalonnasütés sem marad el. A szállítás megszervezése érdekében kérik az érdekelteket, hogy részvételi szándékukat időben, de legkésőbb péntek déli 12 óráig jelezzék Demeter Zoltánnál, e-mail cím: demeterzoltan74@gmail.com, telefonszám: 0746.089.140. Ugyanitt november 15-ig rendelni lehet a túrasorozat 2018-as logójával ellátott pólóból.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük