Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Helen Doron-táborok

Nem csupán a kézdivásárhelyi Helen Doron Nyelviskola eddigi diákjait, hanem minden olyan érdeklődőt megszólítanak a soron következő nyári táborok, akik angolul szeretnének tanulni a jól bevált módszerrel.

– A nyári szünidőt megelőző hetekben a gyerekek tele vannak várakozással, nem bírnak megmaradni az iskolapadban, már a gondtalan vakáció jár a fejükben. A szülők számára ez az időszak azonban nem ennyire felhőtlen, elkezdődik a „sakkozás”, a nagyszülőkkel való egyeztetés, na és a megfelelő tábor kiválasztása – vezette fel Papp Gyöngyike, a Helen Doron Nyelviskola vezetője.
Az iskola idén is meghirdeti nyelvtáborát azok számára, akik nem szívesen mennek ottalvós táborba, de hasznosan szeretnék tölteni szabadidejüket. Elsődleges cél az idegen nyelv észrevétlen elsajátítása a foglalkozások, szabadidős és kézműves-tevékenységek révén.

– Sok-sok kommunikációval motiváljuk a kicsiket a szabad önkifejezésre, a nyelv felépítésének megértésére. Július 3–7. között az óvodáskorúakat, július 10–14. között a kisiskolásokat céloztuk meg. Újdonságnak számítanak a nyári időszakban a baba–mama foglalkozások; itt azokra a szülőkre gondolunk, akik szeretnék már csecsemő-, kisgyerekkorban megbarátkoztatni gyereküket az angol nyelvvel. Ezek a délelőttök háromnapos intervallumra tagolódnak, és magukba foglalnak szociális fejlesztést is, zene, ritmus, a babanyelv elsajátítása, a mozgásfejlődés támogatása révén erősíthetjük a babánkkal való kötődést – részletezte a szervező.

Az érdeklődők a nyelviskola honlapján, Facebook-oldalán, illetve személyesen Papp Gyöngyikénél kérhetnek bővebb felvilágosítást a 0743.064.264-es telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük