Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gépre fel, Fortyogóra le!

Gépre fel, Fortyogóra le! Kultúra

A hétvégén ismét motorzúgástól lesz hangos a fortyogófürdői komplexum környéke, hiszen Kiss Levente, alias Béka és baráti köre tizenhatodik alkalommal szervezi meg a Free Frog’s Riders találkozót. A pénteken és szombaton zajló rendezvényen koncertekre, vetélkedőkre és természetesen az elmaradhatatlan parádéra is sor kerül.

Kiss Levente baleset miatt kénytelen volt szüneteltetni a találkozót, de idén ismét indul a buli. A szebb sorsra érdemes fortyogófürdői komplexum kertjét erre az alkalomra már kitakarították, a fürdőmedencék fel vannak töltve vízzel, a rockbandák visszajeleztek, így minden adott, hogy a kétkerekűek szerelmesei – és nemcsak – egy kellemes hétvégét töltsenek el Kézdivásárhelyen.

Pénteken 20.30-tól a Crazy Plumbers csap a húrok közé, őket a Compact fellépése követi. Szombaton 12 órakor a motorosok végigvonulnak a Fortyogó – Bem József – Gábor Áron tér – Petőfi Sándor – Csernátoni – 1918. December 1. – Gyárak – Bem József – Fortyogó szakaszon, visszatérve elfogyasztják a négyszáz literes üstben készülő paszulygulyást, majd érdekes, humoros vetélkedők következnek. 20 órától az Exit Rock Band lép fel, a szentgyörgyi bandát a Knock Out és a Zöld Kerék követi a színpadon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2017. július 13., 10:29
    ÉRTÉKELÉS: 22

    Beka.A jovo evi motoros talalkozora hivjatok meg az Alexander Zaldostanov altal vezenyelt orosz motoros bandat is ,az Ejszaka Farkasait.Veluk sokkal erdekesebb lessz a motoros buli!Hajra magyarok!!!