Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Gazdag programtervezet Köpecen

Gazdag programtervezet Köpecen Kultúra

Hétvégén falunapokat szerveznek Köpecen. A Baróthoz tartozó faluban az utóbbi években mondhatni rendszeressé tették a faluünnepet, ami jele annak, hogy a közösség igényt tart rá, továbbá a helyi kulturális élet felpezsdüléséről is tanúskodik.

Hirdetés
Hirdetés

A falunapok szombaton felvonulással kezdődnek a Csala kürtje fúvószenekar és a köpeci pomponlányok kíséretében, a templomkertből a focipályáig, ahol 10 órától tartják a megnyitó ünnepséget. Fél tizenegytől aztán egy sor ügyességi versenyre jelentkezhetnek be az erőnléti és ügyességi versenyek iránt érdeklődök: lesz rönkvágó-, fogathajtó-, sörivó-verseny, lovaglás, zsákban futás és kötélhúzás is. Este bál zárja a napot.

A vasárnapot másfajta szórakozásra tartogatják: 11 órától ünnepi istentisztelet, aztán a köpeci református dalárda, a köpeci ifjak, a Művészeti és Népiskola köpeci tánccsoportja, a baróti Syncron tánccsoport, Barabás Bea és Sánta Máté, valamint a köpeci pomponlányok szórakoztatják a közönséget. Estefele több koncertet is tartanak, napközben gyermekfoglalkozások lesznek, de szerveznek főző- és asztalitenisz-versenyt is.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások