Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fotókiállítás a korzón

Fotókiállítás a korzón Kultúra

Védd természetesen! – ezzel a jelmondattal hirdetett fotó- és rajzpályázatot a Kovászna Megyei Vízügyi Hivatal a víz világnapjára. A beérkezett munkákat Sepsiszentgyörgy főterén állították ki.

A pályázatra bárki jelentkezhetett, akinek a képeiben megjelenik a víz mint kompozíció, vagy vízzel kapcsolatos gondok megoldására mutat rá természetből vett ötletek alapján.
Kerestély Csaba, a Kovászna Megyei Vízügyi Hivatal vezetője elmondta: a kiállításra öt megyéből küldtek képeket, a legtöbb munka Sepsiszentgyörgyről érkezett. A fotók mellett rajzokkal is jelentkeztek, a Benedek Elek-óvoda két csoportja, a Gulliver-óvoda Waldorf-csoportja, illetve a Nicolae Colan-iskola kisdiákjai küldtek be vízzel kapcsolatos alkotásokat. Ezek közül néhányat, illetve a legjobb fotókat tegnap délelőtt állították ki Sepsiszentgyörgy főterén, a korzón. Az intézményvezető kifejtette: a kiállítás célja a figyelemfelkeltés, leginkább a környezetszennyezés káros hatásaira figyelmeztetnek, valamint oktató–nevelő szándékkal is hirdették a pályázatot: ránevelni a fiatalokat a környezettudatosabb életmódra.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük