Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Forgatják a Trónok harca előzménysorozat első részét

Forgatják a Trónok harca előzménysorozat első részét Kultúra

Belfastban a stáb, amely már megkezdte a munkát a tengerparton és a felépített díszletek között is.

Hirdetés
Hirdetés

Az előkészületek még májusban elkezdődtek, és néhány helyszíni felvétel is készült a Trónok harca előzménysorozathoz, a Belfast Telegraph legfrissebb beszámolója szerint most a széria forgatása gőzerőre kapcsolt, készül a bevezető epizód. A lap szerint Észak-Írország fővárosában található Titanic stúdióban kész a díszlet, és a stábot látták már a tengerparton is dolgozni.

A női főszerepet Naomi Wattsra osztották, sőt A Legendás állatokban, illetve így a Harry Potterben is szereplő Jamie Campbell Bower és Toby Regbo is csatlakozott a szériához. Előbbi a fiatal Grindelwaldot, míg utóbbi a fiatal Dumbledore-t alakította. Arról egyelőre nincs hír, hogy ők is megérkeztek volna a helyszínre.

Tavasszal a The Sun magazin arról számolt be, hogy a széria a Bloodmoon címet kapta, melyet eddig nem erősített meg az HBO, sem a készítők. A sztoriról még mindig keveset tudni, de a már ismert történet előtt ötezer évvel lehet időben elhelyezni az új szériát, mely Westeros őslakosaira, az erdő gyermekeire összpontosít majd.

(hirado.hu)
Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük