Felhívás!

Forgatják a Trónok harca előzménysorozat első részét

Forgatják a Trónok harca előzménysorozat első részét Kultúra

Belfastban a stáb, amely már megkezdte a munkát a tengerparton és a felépített díszletek között is.

Az előkészületek még májusban elkezdődtek, és néhány helyszíni felvétel is készült a Trónok harca előzménysorozathoz, a Belfast Telegraph legfrissebb beszámolója szerint most a széria forgatása gőzerőre kapcsolt, készül a bevezető epizód. A lap szerint Észak-Írország fővárosában található Titanic stúdióban kész a díszlet, és a stábot látták már a tengerparton is dolgozni.

A női főszerepet Naomi Wattsra osztották, sőt A Legendás állatokban, illetve így a Harry Potterben is szereplő Jamie Campbell Bower és Toby Regbo is csatlakozott a szériához. Előbbi a fiatal Grindelwaldot, míg utóbbi a fiatal Dumbledore-t alakította. Arról egyelőre nincs hír, hogy ők is megérkeztek volna a helyszínre.

Tavasszal a The Sun magazin arról számolt be, hogy a széria a Bloodmoon címet kapta, melyet eddig nem erősített meg az HBO, sem a készítők. A sztoriról még mindig keveset tudni, de a már ismert történet előtt ötezer évvel lehet időben elhelyezni az új szériát, mely Westeros őslakosaira, az erdő gyermekeire összpontosít majd.

(hirado.hu)
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.