Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Fociztak a máltaiak

Ha egy-egy aranylabdát nem is tettek az ajándékcsomagba, szeretetből annál több jutott abba a több száz cipős dobozba, amit a Máltai Szeretetszolgálat és az Aranylabda Egyesület gyűjtött a közösen szervezett teremlabdarúgó-tornán. 

A Goldball Merry Christmas Edition nevű tornára, amelyre a hét végén harmadik alkalommal került sor a Vadász utcai sportcsarnokban, nem kevesebb, mint húsz háromszéki csapat nevezett be. Túl azon, hogy száznál többen mozogtak, és egy izgalmas sporteseményen vettek részt, rászoruló gyerekeknek hoztak és gyűjtöttek ajándékot.

– Mintegy kétszáz gondosan becsomagolt, nemek és kor szerint felcímkézett szép ajándékcsomagot gyűjtöttünk össze, amivel valamivel boldogabbá tehetjük a rászoruló gyerekek karácsonyát. Akadt olyan adományozó is, akit cseppet sem érdekelt a futball, de az ajándékát behozta, a Pinocchio Napközi Otthon által összeállított 30 csomagért pedig mi mentünk ki – részletezte megkeresésünkre Székely Róbert.

A Máltai Szeretetszolgálat ifjúsági vezetője azt mondja: az ajándékokat olyan helyekre viszik, ahová ritkán jutnak el más segélyszervezetek: az oltszemi, mikóújfalusi és hetei sokgyerekes családok karácsonyfája alá.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük