Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Filmes élmény teremben

Hat hónapi zárva tartás után, szeptember 11-én, pénteken, ismét kinyitjuk a Művész mozi ajtait és ezáltal újra szeretnénk moziélményt nyújtani nézőinknek, a kötelező egészségügyi szabályok betartása mellett – tudatták közleményben a működtetői.

Hirdetés
Hirdetés

A filmvetítéseken a részvétel a jelenleg érvényben levő egészségügy előírásoknak megfelelően történik: az épületben belépéskor testhőmérsékletet mérnek, a filmvetítés teljes ideje alatt a maszk viselete kötelező! A termek csökkentett létszámmal, maximum 50%-os kihasználtsággal működhetnek, minden második székben lehet helyet foglalni, de a 12 évnél kisebb gyerekek ülhetnek a szüleik mellett.

A filmkínálat továbbra is műfajilag sokszínű és minden korosztályt céloz. Ezen a héten a gyerekeknek az Előre című 3D-s amerikai animációs kalandfilmet és a Lassie hazatér című német családi kalandfilmet vetítik magyarul és románul beszélő változatokban. A felnőtteknek két premier filmet ajánlanak: a már nagyon várt Tenet című angol-amerikai akcióthrillert és a Miután összecsaptunk amerikai romantikus filmet angol nyelven, román felirattal. Továbbá vetítik a Bloodshot amerikai fantasztikus akciófilmet és a 10 nap anyu nélkül című francia vígjátékot magyarul beszélő, illetve az eredeti hangos változatot román felirattal, és műsoron tartják még a Drakulics elvtárs magyar vígjátékot is.

Szeptember 16. és 19. között a 20. Filmtettfeszt – erdélyi magyar filmszemle lesz soron, melynek keretében, az előző évekhez hasonlóan új magyar filmeket vetítenek; ezekre a belépés ingyenes. És még van egy különleges ajánlatuk a nézők számára: folytatják az árkosi Szentkereszty-kastély kertjében elkezdett Floating Cinema and Theater című rendezvénysorozat keretében is a vetítéseket, melyek egyedi jellegét az adja, hogy a tó vizéről, felfújhatós gumicsónakból is lehet nézni a filmet!

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük