Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Erdélyt népszerűsítő klipet forgattak

Erdélyt népszerűsítő klipet forgattak Kultúra

Elkészült, és a YouTube videomegosztón hétfőtől megtekinthető a kézdivásárhelyi taggal (Katona Tamás) is rendelkező anyaországi yesyes zenekar legújabb videoklipje, amelyet Erdélyben forgattak. A bukaresti YellLow zenekarral írt közös számukhoz, a Sun Goes Down-hoz készült.

Hirdetés
Hirdetés

A yesyes zenekar mintegy három éve robbant be a köztudatba a Los Angeles-i Trap Nation YouTube-csatornán is megjelent I Let You Run Away című dalával, és azóta számos sikert tudhatnak maguk mögött a fiúk. Mostani klipjükben olyan erdélyi tájak tárulkoznak elénk, mint a Madarasi-Hargita, Székelyvarság, a Gyimesek és a zetelaki víztározó, melyek csodálatos látványa felkeltheti az amerikai közönség érdeklődését.

„A két zenekart közel ezer kilométer választja el egymástól, ezért egy olyan koncepciót kellett megvalósítanunk, amelyben ők nem szerepelnek. A klip szereplői, az udvarhelyi Berkeczi Emőke és Kövecsi Tamás a történet kedvéért még az 5 fokos vízbe is besétált” – mondta a székelyudvarhelyi Tornai Isti, a klip rendezője.

A két zenekar közös turnéra indul 2020 tavaszán az NKA támogatásával, érintve olyan állomásokat mint Budapest, Bukarest, Kézdivásárhely, Nagyvárad, Székelyudvarhely, Csíkszereda és Kolozsvár.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük