Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Erdélyi tehetségeket keres az X-Faktor

Erdélyi tehetségeket keres az X-Faktor Kultúra

Idén a megszokottnál hamarabb indítja el erdélyi casting turnéját Magyarország egyik legsikeresebb tehetségkutatója. Március 17. és április 10. között minden eddiginél több, összesen 16 erdélyi városba látogat el az RTL Klub stábja, egyes állomásokon pedig a tavalyi jubileumi évad dobogósa, a marosvásárhelyi Ferenczi Kamilla is fellép majd.

Hirdetés
Hirdetés

Kamilla mellett Csobot Adél, Tóth Andi, a USNK, Antal Timi és Baricz Gergő is Erdélyből jutott az X-Faktorba, ezért is tartják fontosnak az erdélyi meghallgatásokat a műsor készítői. A stáb célja idén is az, hogy meghallgathassák a lehető legtöbb helyi tehetséget, akik később akár a mentorok elé is kerülhetnek.

Ha szeretsz énekelni, és jól érzed magad a színpadon, akkor gyere el egyéniben, duóban vagy csapatban a meghallgatásainkra! Viszont, ha a színpad nem a te tereped, de egy barátod, a pasid, a csajod, a tesód, vagy bárki a környezetedből szeret énekelni, ne habozz, nevezd be őt! Hozz magaddal zenei alapokat pendrive-on vagy CD-n, amikre énekelni fogsz, vagy akusztikus hangszered, hogy kísérni tudd magad. Ha zenekarral neveznétek, hozzatok magatokkal valamilyen bemutatkozó anyagot!

A háromszéki és brassói meghallgatások a következő időpontokban lesznek:

KÉZDIVÁSÁRHELY
Helyszín: Club For You
Cím: Románia, 525400 Kézdivásárhely, Kossuth Lajos utca 1.
Időpont: 03. 20. vasárnap, 15:00-17:00
https://fb.me/e/1aTBIyHiP

SEPSISZENTGYÖRGY
Helyszín: Szimpla
Cím: Románia, 520023 Sepsiszentgyörgy, December 1 utca 37.
Időpont: 03. 20. vasárnap, 19:00-22:00
https://fb.me/e/2Ul5OuZis

BRASSÓ
Helyszín: Pilvax
Cím: Románia, 500031 Brassó, Strada Michael Weiss 16
Időpont: 04. 10. vasárnap, 20:00-22:00
https://fb.me/e/1syECvEX9

További információt az X-Faktor Facebook oldalán (https://www.facebook.com/xfaktorhungary/) vagy a http://xfaktor.hu oldalon olvashatnak.

(közlemény)

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük