Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Énekszóval vetélkedtek

Énekszóval vetélkedtek Kultúra

Az Iskola másképp hét keretében kicsik és nagyok, gimnazisták és középiskolások léptek fel a Székely Mikó Kollégium konferenciatermének színpadára, hogy a tőlük telhető legjobb produkciót mutassák be – népdalvetélkedőn jártunk tegnap.

Bár e laza tanulmányi héten sokan hiányoznak, táboroznak vagy éppen más tevékenységet művelnek, az itthon levő osztályközösségek a kellő izgalommal várták sorukat, hogy aztán a szinte minden tájegységet képviselő népdalcsokorból elénekelhessenek két-két népdalt, szomorúbbat vagy vidámabbat. Végül az V-VIII. osztályok közül a VI. A nyerte meg a szép csokis tortát, az első díjat, de a második helyezett V. A és a harmadik helyezett VI. C-re is boldog majszolás várt, ők finom csokikat kaptak. Hasonló díjakon osztoztak a licisek: az első a IX. C, a második a IX. B, a harmadik lett a IX. A.

A szünetben tehetségkutatásra is sor került, de Zöldi Lara, a csapatával az RTL Klub Kicsi óriások című műsorában győztes hatodikos mikós fellépését is ovációval fogadták a gyermekek, extra produkcióként pedig a DSB Acustic diákzenekar zenélt.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük