Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Első daluk premierje

Május 22-én jelenik még két szentgyörgyi fiatal közös dala Feelin’ Alright címmel Magyarországon. Rácz Szabolcsnak és Nagy Hunornak ez az első közös szerzeménye, de sikerük máris érzékelhető, a dalt már hetek óta játssza a magyarországi Rádió1, illetve két ausztriai rádió is.

Hirdetés
Hirdetés

Már kisgyerekkoromban imádtam az elektronikus tánczenét – kezdte el Hunor –, 12 éves voltam, amikor hobbiból kezdtem tanulmányozni. Jelenleg, 10 évvel később, a LoveStyle Recordsnál dolgozom. Itt jelent meg február 28-án az első zeném – tette hozzá a lemezlovas, aki szólóban is nagyon tevékeny.

Szabolcs 2016-ban kezdett el foglalkozni a zenéléssel. „Ekkor kezdtem kacsingatni az elektronikus zene irányába. Idővel beszereztem az első itthoni DJ kontrollerem, azon kezdtem gyakorolgatni, ismerkedni a hangkeverés világával. Mára már oda sikerült fejlődnöm, hogy évente több milliós hallgatottsága van a zenémnek a Spotify-on” – mesélte Szabolcs, művésznevén Huge Carter.

– Hunorral való ismeretségünknek nagyon egyszerű a története: mindketten sepsiszentgyörgyiek vagyunk, s egy ilyen kis városban, ha két ember elég komolyan érdeklődik ugyanazon téma iránt, így vagy úgy megtalálják egymást, s idővel a közös hangot is. 2017-ben kezdtük a közös munkát — részletezte Szabolcs.

Éveken át dolgoztak azon, hogy minőségi, jó zenét tudjanak összeállítani, majd megszületett a Feelin’ Alright, amelyről mindketten úgy érezték, sikerült elérni céljaikat vele. Nagy izgalmak közepette elküldték a dalt a LoveStyle Records kiadó vezetőjének, akit már régebbről ismertek. Még aznap megszületett a szerződés, első közös zenéjük tehát május 22-én jelenik meg hivatalosan.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük