Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Előadók az utcán

Előadók az utcán Kultúra

Lezárult a jelentkezés az idei SUF-ra, összesen 13 csapat nevezett be. Az idén hetedik alkalommal megszervezendő utcazene fesztivál fellépői több helyszínen bizonyíthatnak.

Április 27-én, csütörtökön 17 órai kezdettel, a megyeszékhelyi Szabadság téren kerül sor az utcazene-fesztivált megnyitó koncertre. A 13 jelentkező közel fele sepsiszentgyörgyi fiatalokból verbuválódott csapat: érdekes színfoltja lesz az eseménynek a sepsiszentgyörgyi, zúzós hangzásáról közismert Amensia csapat produkciója, hiszen ezúttal akusztikus hangszereléssel állnak a közönség elé a fiatalok.

– Három helyszínen (a kézműves vásárban, az adóhivatal előtt, illetve a romudvarban) szórakoztat a Purga (H), a Drum Street Trio (H), Demény Gergely (H), Gódor Zoltán (H), a Gracigabi (B), a Dreamland Residents, The Crazy Plumbers, The Farieres, a Spontán zenekar, a Gyűszűvirág Együttes, a Mandula Duo, a DSB Acoustic, illetve az Amnesia. Külön köszönet a sepsiszentgyörgyi polgármesteri hivatalnak, a Tiszta Formák Alapítványnak, a Communitas Alapítványnak és a Bertisnek – részletezte Nagy Krisztina, a fesztivál szervezője.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük