Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Élő showban Kaly Roland

Élő showban Kaly Roland Kultúra

Vasárnap este lesz látható a TV2 képernyőjén a Sztárban Sztár leszek! című zenés tehetségkutató harmadik évadának első élő adása, amelyben a kézdivásárhelyi Kaly Roland is versenyez. A 23 éves énekesnek a háromszéki közönség szavazataira is szüksége van a továbbjutáshoz.

Kaly Roland Majoros Péter (Majka) csapatában versenyez, miután a válogató és a középdöntő során is meggyőzte tehetségéről a zsűritagokat, illetve mesterét. Az élő showba bekerült 12 énekes közül azonban csak tizenegyen juthatnak tovább a következő körbe, az eredmény kialakításában pedig a nézőknek is fontos szerep jut.

Szavazni az élő adás ideje alatt lehet az Android és iOS rendszerre egyaránt ingyenesen letölthető TV2 Live alkalmazás, illetve emelt díjas SMS segítségével.

Az applikáció esetében a nézők a versenyzők produkciói alatt adhatják le 1 és 10 pont közötti szavazatukat, valamint az összes produkció elhangzása után az „utolsó körös” szavazásban plusz egy vokssal támogathatják kedvenc előadójukat. A négy zsűritag (mester) szintén 1 és 10 pont között értékeli a produkciókat, a végső sorrend a zsűri és a nézők által leadott szavazatok összesítése nyomán alakul ki.

Az első élő show október 9-én, vasárnap este, romániai idő szerint 20:15-től kezdődik a TV2 műsorán. Ennek kapcsán Kaly Roland egy Facebook-on közzétett videóban buzdította szavazásra a hazai közönséget.

A Sztárban Sztár leszek! című műsorban civil emberek, amatőr színészek és énekesek próbálnak minél élethűbben utánozni ismert magyar és külföldi énekeseket, hogy elnyerjék a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet, valamint a tízmillió forintos fődíjat.  A műsor harmadik évadban a mesterek Köllő Babett, Majoros Péter (Majka), Pápai Joci és Tóth Gabi.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások