Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Elkészült a falinaptár

Elkészült a falinaptár Kultúra

A kézdivásárhelyi Zöld Nap Egyesület nemrég tartotta tizedik évzáró közgyűlését, ahol többek között az elmúlt év önkéntesét is díjazták. A részletekről Ráduly Attila elnökkel beszélgettünk.

„Emlékezetes és nagyon hosszú év áll a szervezet mögött. Az eddigi szokásokat tavaly is folytattuk, így a régió számos pontján megtalálhatóak voltak a zöldnapos-programok” – osztotta meg lapunkkal az egyesület elnöke.

Hirdetés
Hirdetés

A közgyűlésen áttekintették a szervezet nagyobb rendezvényeit, összegezték az elmúlt év fejlesztéseit, a költségvetést, valamint a kommunikációs tevékenységet, és megvitatták az idei év főbb célkitűzéseit. „Egyrészt folytatjuk az elmúlt években sikerrel működő rendezvényeinket, másrészt újabb tevékenységekkel bővítjük ezeket. Ugyanakkor állandó cél az infrastruktúra fejlesztése” – sorolta Ráduly Attila.

Az eseményen díjazták a legaktívabb önkénteseket is, az év önkéntese címet Balogh Ákos (223 önkéntes óra/év) érdemelte ki. Ugyanakkor Alen Margaryan, a Friends of environment projekt örmény önkéntese elkészítette a Zöld Nap Egyesület 2019-es, színes falinaptárát, amely letölthető a zoldnap.info honlapról, vagy 12 lejért megrendelhető a 0766.611.066-os telefonszámon.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hozzászólások
  • User
    Dátum: 2019. január 7., 15:04
    ÉRTÉKELÉS: 11

    De mi is ennek az egyesuletnek a valodi celja,gyerekek?! Gyuleseket tartani,gombat gyujteni,viragot szagolni, ez mind szep dolog.De mi lessz a Kezdivasarhely foterenek magnolia faival,hiszen a tanacs megszavazta a foteri park eltunteteset,amire az iden fog sor kerulni.Aztan tovabb:Mi lesz a Molnar Jozsias parkkal,hiszen erre is szemet vetettek a hienak.Lassan de biztosan,evrol evre pusztitjak a park fait.Ma egy fa koronajat vagjak le itt,holnap ott,azon a cimen,hogy nem birnak a varjakkal.Azt megszamoltatok,hogy az utobbi 20 esztendoben mar hany fa tunt el ebbol a parkbol?! Az erdoket azt nem rovom fol nektek,mert ott mar valoban senki nem tehet semmit.Ott a lopas,rablas es termeszetpusztitas (beleertve az allatvilagot is!)allami szinten van megszervezve es engedelyezve.No de azert a varosotokert megiscsak tehetnetek valamit,ha mar ilyen szep nevet valasztottatok az egyesuleteteknek!