Hirmondo
Hirdetés
Hirdetés

Eli születésnapi koncert

Eli születésnapi koncert Kultúra

Október 6-án, pénteken 19 órától a kézdivásárhelyi Vigadó Művelődési Ház nagytermébe várják a zenekedvelő közönséget, az Eli 50 című születésnapi koncertre.

Nem nehéz kitalálni, hogy a székelyföldi – és nem csak – rockzenekedvelők számára régi ismerős Demeter Elemért köszönthetik a rajongók, barátok. Eli zenei pályája 1984-ben indult a Krypton együttessel, amit a Bumeráng bő két évtizede követett, de amint fogalmaz: „az évek nem számítanak”.

És hogy mit jelent számára ez a születésnapi koncert? „Jó alkalom arra, hogy összegyűljenek azok az emberek, akikkel az idők során együtt zenéltünk, az ős Bumeráng tagjai is színpadra állnak majd, mintegy tucatnyi zenész működik közre. A közönség számára pedig lehetőség, hogy valóban „meghallgassa” a zenét, a dalok ne csak háttérzeneként szóljanak.”

A koncertműsorban az ős Bumeránggal, a Bumeránggal és a Demeter Elemér Újratervezéssel született dalok egyaránt elhangzanak majd, felölelve az erdélyi magyar rockzenei palettán tiszteletreméltónak számító évtizedeket. A belépő 10 lej, a közönséget pedig meglepetésekkel is várják.

Hirdetés
Hirdetés
Névtelen hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük